FOTO Cele mai frumoase costume de baie purtate de vedete în vara 2013


Maria Simion a fost un weekend pe litoralul românesc
Maria Simion a fost un weekend pe litoralul românesc
Pentru că toamna bate la uşă şi vara pare să se dea dusă, ne-am hotărât să ă prezentăm un top al celor mai frumoase costume de baie purtate de vedetele româneşti în sezonul estival 2013.
Ama Fashion Bianca Drăguşanu a profitat din plin de zilele caniculare de vară şi a dat o fugă până la mare, unde s-a pozat în cele mai incendiare ipostaze.
3 Suisses - VIP Loredana Chivu, asistenta lui Dan Capatos şi-a ţinut la curent toată vara prietenii virtuali la curent cu costumele de baie pentru care a optat în aceast sezon estival.  Asistenta emisiunii “Un show păcătos” a optat pentru costume de baie minuscule, care să-I pună în evidenţă bustul siliconat. Loredana a ales culori tari, ca să fie sigură că va atrage atenţia.
O altă vedetă care şi-a etalat corpul bine lucrat şi şi-a înnebunit admiratorii în costum de baie este Adelina Pestriţu. Fosta soţie a lui Liviu Vârciu a preferat costumele de baie negre, care să-I pună în valoare bronzul perfect. 
Nicoleta Matea, casnica de la “Masterchef”, a atras toate privirile de pe plajă în această vară, când s-a afişat într-un costum de baie extrem de sexy.
StarShinerS Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la PRO TV, Corina Caragea, şi-a petrecut vacanţa într-un loc minunat, numit „Paradis".Brunetă a postat mai multe fotografii în care apare în costum de baie, dându-se în leagăn sau stând tolănită pe o stâncă.
Kurtmann Elena Gheorghe şi-a dat pe spate prietenii virtuali cu pozele în costum de baie, postate din vacanţa pe care şi-a petrecut-o într-o locaţie exotică, alături de soţul şi fiul ei.
Designerul Maria Simion a purtat un costum de baie extravagant, pe care a dat 200 de euro, şi a afişat o siluetă de invidiat.