EXCLUSIV FOTO Ce fericită e Alexandra Stan cu noul iubit!


Alexandra Stan şi noul ei iubit (Fotografii: Brigada Diverse)
Alexandra Stan şi noul ei iubit (Fotografii: Brigada Diverse)
În iunie ne arăta faţa tumefiată din cauza loviturilor primite de la impresarul Marcel Prodan. De când rănile s-au vindecat, Alexandra Stan (24 de ani) încearcă să-şi reia viaţa cu paşi mărunţi. Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend foarte îndrăgostită, distrându-se prin cluburi cu noul iubit.
Cu siguranţă, anul 2013 nu va fi uitat vreodată de Alexandra Stan. Momentul din luna iunie l-a transformat într-unul ­dezastruos, cel puţin din punct de vedere profesional.
După ce şi-a construit o carieră şi o reputaţie internaţională, întreaga  muncă de ani de zile s-a transformat în cenuşă în doar câteva secunde. Responsabil de această prăbuşire a fost chiar managerul ei, Marcel Prodan, care a bătut-o măr în urmă cu trei luni.  
Kurtmann Uşor-uşor, vânătăile de pe faţa Alexandrei au trecut, iar cântăreaţa pare să se fi refăcut şi psihic: de câteva săptămâni, are un tonus pozitiv. Se pare că motivul pentru care se simte mai bine şi are mereu zâmbetul pe buze este iubitului ei.

Elefant.ro - Premium La câteva zile după ce a ieşit din spital, Alexandra a fost surprinsă în compania unui tânăr brunet, frumuşel,  apropiat de vârsta ei şi care îi este ca o umbră, întrucât este mai mereu alături de ea. Fotoreporterii Click! au surprins-o weekendul acesta pe cântăreaţa blondă la distracţie cu iubitul.
Alexandra și-a ţinut iubitul de mână și a stat toată noaptea lipită de el
Cei doi, împreună cu un grup de prieteni, au petrecut sâmbătă noaptea până la 3 într-un club din staţiunea Mamaia.  
După o noapte de pomină la care a luat parte şi gaşca lor de prieteni, cei doi porumbei s-au îndreptat spre un taxi pentru a ajunge acasă. Înainte, solista s-a tocmit puţin cu şoferul la preţul  cursei.
Probabil, cei doi cheltuiseră toţi banii în club şi nu mai aveau şi de drum. Preludiul unei nopţi fiebinţi a început încă din maşină, căci Alexandra şi tânărul au început să se sărute cu foc. Deşi cariera ei este încă în impas, Alexandra Stan se distrează la maximum prin cluburi, pe muzica altora.
Cântăreaţa a dansat până la 3 dimineaţa și apoi a luat taxiul spre casă


Bătută de impresar cu pumnii şi picioarele

La jumătatea lunii iunie a acestui an, Alexandra Stan a ajuns la spital aproape desfigurată, după ce a încasat o bătaie cruntă de la impresarul şi totodată iubitul din acea perioadă, Marcel Prodan.
Alexandra a fost cuplată cu impresarul Marcel Prodan (Foto: Mediafax)
Elefant.ro - Premium Alexandra a fost învineţită pur şi simplu de cel care se ocupa de cariera ei, iar conflictul ar fi pornit de la bani. Ea s-a plâns că mai are bani de luat, fapt ce l-a înfuriat la culme pe bărbat, care a început să o lovească cu pumnii şi picioarele.
Cântăreaţa i-a făcut însă plângere la poliţie nu pentru lovire, ci pentru şantaj. Surse apropiate celor doi au povestit, pentru Click!, că Alexandra ar fi fost cea care a început scandalul şi că ar fi vrut să-i tragă lui Marcel de volan, totul din cauza geloziei.