Sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer, superba fara pic de Photoshop. Iata cum se mentine in forma


Sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer, superba fara pic de Photoshop. Iata cum se mentine in forma
Sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer, superba fara pic de Photoshop. Iata cum se mentine in forma

Este cunoscuta pentru faptul ca este adepta unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii vegane, iar toate aceste eforturi se vad foarte bine pe chipul ei, impecabil cu minimum de machiaj si fara pic de Photoshop (vezi galeria foto de mai jos).

Olivia Steer a vorbit in revista "Ce se intampla doctore?", dar si la emisiunea "Happy Hour" despre stilul sau de viata sanatos care a ajutat-o sa para ca intinereste pe zi ce trece si sa-si pastreze o silueta armonioasa, demna de invidiat.


"Eu imi incep mereu ziua cu sucuri proaspat stoarse de morcovi, sfecla si mar. Au toate vitaminele, mineralele si enzimele de care un organism in crestere sau unul harnic in campul muncii are nevoie. Trebuie sa simti energia pe care ti-o da un fresh de radacinoase ca sa intelegi ce transfuzie de putere face! Se digera repede si bine fructele la micul dejun. Asa ca daca simt ca mi-e foame inca, mananc un mar din piata, mic, cu coaja batuta, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos si dulce, cum nu e nici unul adus de-afara. "


Poate parea putin, dar senzatia de satietate apare curand atunci cand inveti sa mesteci bine. Doar cei ce infuleca fara sa sufle, ca lupul din poveste, se plang de insatietate mereu. La pranz, merge bine o salata de frunze verzi, cu nuci, seminte de in, lamaie, putin ulei
", a declarat Olivia Steer in revista "Ce se intampla, doctore?".
De cativa ani buni, Olivia  este adepta stilului raw-vegan si mananca doar mancare cruda: “Nu mai prajesc nimic, nu fierb, nu coc. Prajitul alimentelor e otravitor. Pe timp de iarna mai apelam la foc pentru a fierbe linte, orez, fasole, pentru ca ai nevoie de un raport caloric mai mare. Vara, in schimb, nu ai nevoie de mancare gatita, sa mananci un fel cald”.
Copiii mei mananca crud si la gradinita si acasa. Avem si situatii cand in vacante copiilor le miroase bine o pizza si ii las atunci sa manance, nu ii frustrez. Dar eu cred ca exemplul personal conteaza cel mai mult” spune ea.
Din afara, stilul raw-vegan poate parea restrictiv, dar nu este. Data viitoare o sa-ti fac niste mici falsi, din ciuperci bine condimentate. Poti sa faci lapte de migdale, de nuci. Eu cred ca noi, oamenii, nu suntem facuti sa fim carnivori si suntem pedepsiti cu boli daca mancam carne” spuneOlivia Steer.
In urma cu mai bine de sase ani, sora mea s-a imbolnavit de cancer, nu era primul caz in familie, tata murise cu un an inainte. Din carte in carte, cautand cu disperare informatii care s-o ajute pe ea, am aflat ca felul in care mancam era total gresit” a dezvaluit ea la Happy Hour.