Catalin Botezatu, inghesuit de un iepuras Playboy pe plaja! Rellys Tonu a sarit pe el si l-a sarutat trei ore fara intrerupere

Imagini fierbinti cu designerul Catalin Botezatu si cea mai proaspata aparitie in paginile revistei Playboy, Rellys Tonu. Cei doi au avut o intalnire memorabilia pe o plaja din Mamaia, care s-a lasat cu trei ore de sarutari in stil frantuzesc.
Rellys si Botezatu nu s-au oprit din sarutat trei ore
Rellys si Botezatu nu s-au oprit din sarutat trei ore
Daca tot e sezon estival, Catalin Botezatu s-a mutat pe litoral. Departe de tumultul Capitalei, designerul isi face de cap in voie si nimic nu pare sa-l opreasca atunci cand vine vorba despre distractie. Invariabil, rasaritul soarelui il prinde in cluburile de pe plaja si, la fel de invariabil, designerul are cel putin o gratie… atasata de el.
Daca de obicei tinerele care roiesc in jurul acestui izvor de publicitate care este Botezatu sunt ilustre necunoscute cu potential de bombe sexy, weekend-ul trecut, companie i-a tinut revelatia celui mai nou numar Playboy.
Rellys Tonu care cu nici o saptamana inainte intrase in colimatorul lui Marcel Toader, interactiune soldata doar cu un… dans, s-a transformat din “victima” in “vanator”.
Potrivit martorilor, putin dupa rasaritul soarelui, aceasta s-ar fi napustit asupra lui Botezatu intr-un club de pe plaja si, fara sa-l avertizeze, s-a agatat de gatul lui si a inceput sa-l sarute frantuzeste.
Pana sa-si dea seama ce se intampla, designerul a intrat in hora, o hora care a durat pana aproape de miezul zilei.
Cum s-a incheiat acest episod sau unde usor de imaginat, cert este insa ca cei doi au fost protagonistii unui episode gustat din plin de cei prezenti in zona.
Rellys a aparut in cel mai recent numar al revistei Playboy
Rellys a aparut in cel mai recent numar al revistei Playboy
Mai multe fotografii "hot" cu Rellys vedeti in Playboy.