Vlad din Lala Band si-a schimbat look-ul! Cum arata acum iubitul Cristinei Ciobanasu

Cei doi tineri s-au cunoscut pe platourile de filmare si s-au indragostit in timp ce filmau pentru serialul "pariu cu viata". Cristina si Vlad sunt cei mai iubiti membri din LaLa Band, iar povestea de pe micile ecrane s-a transformat in iubire reala.
Criss si Vlad au petrecut de curand o vacanta de vis in Grecia si au tinut in permanenta legatura cu fanii lor pe retelele de socializare. Una dintre fotografiile publicate il arata pe Vlad cu un nou look, proaspat tuns. 


In urma cu cateva luni, cei doi au inceput un nou proiect, trupa ONE, pentru care si-au schimbat total look-ul: "Tinutele pentru trupa ONE sunt nonconformiste fac parte din contemporary trash fashion. O noua imagine, un nou concept", au spus cei doi.
Povestea de iubire dintre Criss si Vlad este - asa cum marturisesc cei doi indragostiti - speciala, pentru ca sta sub semnul “LaLa”: “Sunt multe feluri prin care poti sa-ti transmiti sentimentele si sunt la fel de multe feluri de relatii, toate diferite, dar care au acelasi numitor comun: iubirea! Noi, in ciuda faptului ca suntem artisti si ca avem o viata agitata, traim o iubire normala, dar ceea ce ne face speciali este ca suntem LaLa :)”.