Bianca Dragusanu si Cruduta sunt din nou impreuna si vand... parfumuri ieftine in Italia. Uite cum le vad compatriotii din Roma

Multa vreme prietene nedespartite, colege de emisiune si de tot felul de nebunii, Bianca Dragusanu si Daniela Crudu au avut o perioada destul de lunga in care au facut bani buni din tot felul de reclame.
Timpul a trecut insa, iar de cand Bianca a inceput sa se iubeasca si sa se pregateasca de nunta cu Victor Slav, relatia cu Daniela a inceput sa cam scartaie, iar cele doua nu se mai vad chiar atat de des, pentru ca nu se mai invart in aceleasi cercuri.
Sensibili si atenti la cele intamplate, poate ca italienii si-au zis sa le reuneasca pe dive. Si nu oricum.
Fotografii in care Bianca si Cruduta zambesc cu gura pana la urechi au ajuns pe posterele care fac reclama unor parfumuri ce se vand in Italia, intr-un magazin din Roma.
La fitele si stilul celor doua, s-ar fi zis ca e vorba de produse ceva mai scumpe. Din pacate, e vorba de parfumuri ieftine, ce costa numai 8,90 euro.
Cel mai probabil nici Bianca, nici Cruduta nu stiu ca au ajuns pe respectivele afise, mai ales ca e vorba de produse de duzina si poate contrafacute. Fotografiile fetelor se gasesc peste tot pe internet si nu e exclus ca tocmai un compatriot sa se fi gandit ca afacerea ii va merge mai bine daca foloseste imaginea divelor de Romania.