Cine a stat in spatele succesului lui Cristian Gog. Cum a ajuns mentalistul sa castige 120.000 de euro la "Romanii au talent"

Cine a stat in spatele succesului lui Cristian Gog. Cum a ajuns mentalistul sa castige 120.000 de euro la  Romanii au talent
Cine a stat in spatele succesului lui Cristian Gog. Cum a ajuns mentalistul sa castige 120.000 de euro la "Romanii au talent"

Daca nu ar fi fost prietenii si rudele care l-au tot batut la cap sa se inscrie la "Romanii au talent", Cristian Gog n-ar fi ajuns sa fie cunoscut de o tara intreaga, de la mic la mare. Sau poate ca nu ar fi avut un succes atat de rasunator la fel de repede, in doar cateva luni. Si, cel mai probabil, nu ar fi avut cum sa castige 120.000 de euro dintr-un singur foc.

"Dupa cum cred ca ati aflat deja, m-am hotarat sa particip la emisiunea concurs “Romanii au talent“. Bine, am avut nevoie sa fiu impins de la spate de prieteni, de neamuri, de o gramada de cunoscuti si de jumate din blogosfera clujeana ca sa ma inscriu la preselectie, dar asta e altapoveste. Daca tot am luat acesta decizie, acum am nevoie de suportul si sustinerea voastra" scria Cristian Gog pe blogul personal la putin timp dupa ce a aflat ca intra in marea finala a concursului de la ProTV.

Cristian Gog s-a inscris la "Romanii au talent" in 2012. A cucerit milioane de romani cu trucurile sale, in asa fel incat a fost cel mai votat concurent din finala si a fost desemnat castigatorul premiului de120.000 de euro.


Inte timp, "Romanii au talent" a ajuns la cel de-al patrulea sezon, iarAndra, Andi Moisescu si Mihai Petre sunt in cautare de noi talente! De data aceasta, punem la bataie inca 2 premii pe langa cel de 120.000 de euro.

Si le poti castiga chiar tu: un premiu de originalitate in valoare de10.000 de euro, sau un premiu de 2.000 de euro daca esti "vanator de talente"!


ProTV a dat startul preselectiilor pentru urmatorul sezon "Romanii au talent", cel mai de succes show al momentului. Inscrie-te si tu, e sansa ta sa te cunoasca o tara intreaga!