Fely Donose de la Vocea Romaniei nu mai e roscata. Iti place cum si-a vopsit parul?

Fely Donose de la Vocea Romaniei nu mai e roscata. Iti place cum si-a vopsit parul?

Semifinalista de la “Vocea Romaniei” si-a surprins fanii de pe Facebook cu un nou look.

Toata lumea o stia roscata, dar acum simpatica ardeleanca si-a vopsit parul in doua culori: ombre, adica saten si blond spre varfuri.



Si, pentru ca se simte excelent in propria piele si pentru ca frumusetea ei nu depinde de nicio trusa de cosmetice, Fely si-a anuntat noul look pe pagina de Facebook cu o fotografie in care apare complet nemachiata.



Vara asta, Fely Donose a facut parte din cei peste 70 de artisti care s-au adunat la Tabara De Muzica 2013, desfasurata intre 7 si 14 iulie la Paltinis, cu scopul de a compune piese care sa devina hituri deradio.

Odata cu acest eveniment putem inventa un nou trend, un “new-corn”, care poate fi si un export bun pentru muzica noastra”, a spus Marius Moga, initiatorul proiectului.

In doar patru zile, 30 de piese au prins contur si au fost supuse auditiei publice. Cu gandul ca “Inevitabil va fi bine”,Andra si-a atins obiectivul, plecand cu o piesa la care a lucrat impreuna cu Fely Donose (“Vocea Romaniei”). “Sunt indragostita” va fi, cu siguranta, un single care va intra in playlisturile de radio in cateva luni.