Veste excelenta! UEFA a decis: Steaua a scapat, dar va fi monitorizata 5 ani!

Steaua
Comisia de Control si Disciplina a UEFA a decis cu putin timp in urma ca Steaua va putea evolua in editia din acest an a Ligii Campionilor, dar se va afla 5 ani sub monitorizare.
UPDATE 19.40
Mihai Stoica a confirmat decizia luata de UEFA, vestea fiind primita de stelisti chiar inantea meciului amical din aceasta seara cu formatia maghiara Videoton.
"Steaua joaca in preliminariile Champions League, doar asta conteaza! Ca va fi amenda, perioada probatorie... nu mai conteaza! Fanii sa stie ca pe 16 iulie intalnim Vardar în preliminarii", a mentionat MM Stoica.
MM Stoica are motive sa fie fericit!
MM Stoica are motive sa fie fericit!
UEFA a stabilit ca pedeapsa in cazul Stelei sa fie de un an cu suspendare, cu o perioada de probatiune de 5 ani.
Astfel, "ros-albastrii" au primit acordul sa joace in Liga Campionilor, insa li s-a pus in vedere ca, daca in urmatorii 5 ani vor "recidiva", ei vor fi exclusi timp de un an din toate competitiile.
Reprezentantii de la UEFA s-au autosesizat dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a fost gasit vinovat pentru fapte de coruptie in deja celebrul dosar “Valiza”. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat pe latifundiarul din Pipera la o trei ani de inchisoare cu executare.
Steaua va intalni asadar in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor formatia macedoneana Vardar Skopje.
Anamaria Prodan (sotia lui Laurentiu Reghecampf) a declarat la Sport.ro plina de entuziasm: "Suntem in 25 (n.red. - iunie), Steaua urmeaza sa ia titlul 25, iar ziua lui Gigi Becali e tot pe 25. Atat va spun: Steaua joaca in Champions League".
Adrian Nicolae