Pozele care prevesteau sfarsitul! Stefan Stan si Andreea Mantea s-au despartit dupa ce si-au dat ultima sansa la mare

Soc in lumea showbizului romanesc! Cel mai iubit cuplu de la noi din tara a ales sa puna capat povestii de iubire! Protagonisti sunt Stefan Stan si Andreea Mantea, care isi faceau planuri de casatorie si se visau alaturi pana la adanci batraneti.
Stefan Stan si Andreea Mantea au decis sa o ia pe drumuri diferite. Desi au trecut prin mai multe hopuri, relatia lor parea sa reziste, insa si-au dat seama ca nu mai pot sta impreuna. Fostul castigator de la Vocea Romaniei si focoasa bruneta au inceput sa fie impreuna de la finele anului trecut, iar dupa cateva luni de relatie, Stefan Stan a inselat-o pe vedeta cu o admiratoare, insa dupa cateva saptamani de tratative, bruneta s-a intors in bratele lui.
Pareau fericiti impreuna, insa relatia dintre ei s-a racit in ultima perioada. Andreea Mantea si Stefan Stan nu mai erau la fel de apropiati ca la inceput, iar drept dovada stau imaginile in care apar. Cei doi au fost fotografiati la mare, unde erau foarte abatuti si abia daca aveau chef sa se priveasca. Intre ei se asezase de multa vreme monotonia si se vedea ca nu mai sunt fericiti.