Uite de ce priveliste se bucura Sisu in dormitor de cand a iesit din puscarie! Cum arata sotia Catalina doar in costum de baie!


catalina sisu
Sotia raperului Sisu, care recent a iesit de la inchisoare, a dat jungla de beton pe nisipul incins de la mare. Cei doi au vrut sa sa bucure din plin unul de altul si au fugit in weekend pe litoral.

Tudor si Catalina doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai multi ani, iar nunta celor doi porumbei a avut loc in vara lui 2012 in penitenciarul Colibasi, unde era inchis membrul trupei La Familia pentru trafic de dorguri. 
Prospat iesit din inchisoare, rappeul are cu ce sa iti clateasca ochii pentru ca prezenta feminina din dormitorul lui Sisu este intr-o forma de zile mari. Drept dovada, Catalina si-a etalat trupul provocator la soare, iar formele de invidiat au facut deliciul baietilor aflati la plaja.
Sotia raperului Sisu pozeaza provocator
Sotia raperului Sisu pozeaza provocator

Catalina pozeaza sexy in masina
Catalina pozeaza sexy in masina

De altfel, chiar daca sotul sau a fost inchis, tanara si apetisanta Catalina l-a asteptat cuminte acasa si nu i-a tradat dragostea iar acum cei doi se bucura impreuna de libertate si de soare. (A.S.) (Sursafoto facebook)
Catalina Sisu
Catalina Sisu
Catalina alaturi de sotul ei, Sisu
Catalina alaturi de sotul ei, Sisu