Caz uluitor in Dambovita! O tanara care face videochat in curtea casei si-a scos mama la produs pe internet!

Andreea, o blonda maruntica de 22 de ani, care face videochat chiar din curtea casei, a vrut sa-si ingroase conturile punandu-si mama sa se dezbrace in fata strainilor. Si mai socant este ca femeia a acceptat!

“Buna, sunt Andreea, am 21 de ani - din Romania. Sunt o persoana draguta si nu-mi plac profitorii, nemernicii ieftini si oamenii nepoliticosi care incearca sa insele, sa obtina totul gratis si ranesc sentimente”. Aceasta este prezentarea tinerei din Dambovita care se autosatisface in fata strainilor chiar in curtea casei, de sub bolta de vita-de-vie.
Andreea isi forteaza mama sa se dezbrace
Andreea isi forteaza mama sa se dezbrace

Fara niciun pic de pudoare sau grija ca ar putea s-o vada vreun vecin curios, fata isi incepe activitatea discutand cu admiratorii ei. Se mangaie pe sani, dupa care isi aprinde o tigara si le cere barbatilor sa-i impartaseasca fanteziile. Totul dupa o regula stricta: “in cazul in care ai o preferinta, cere si nu implora!”, spune ea la descriere.

Iar cand atmosfera se incinge, Andreea isi mai toarna si cate un pahar de bere pentru a se descatusa si mai mult de inhibitii. Incepe sa danseze si sa se dezbrace de tot, iar barbatii de pe chat, care platesc s-o vada, o intreaba daca nu-si face griji ca ar putea s-o vada mama ei.

Raman socati insa cand fata isi cheama mama si o pune si pe ea sa se dezbrace in fata camerei! Iar femeia lasa la o parte treburile gospodariei, renunta la lenjerie si se atinge in zonele intime.