Antonia nu i-a pus doar "coarne", ci si... mustata! Dovada ca Ana, sotia lui Alex Velea, are ceva de ascuns in relatia cu artista


alex velea
In lumea mondena exista un triunghi mai mult decat disputat si discutat in ultimele saptamani, dar lucrurile nu sunt foarte clare cand vine vorba de adevaratele relatii intre protagonisti.
Strategie de marketing, relatie extra-conjugala pe fata, aranjament intre Antonia, Alex si Ana Velea. Nicio ipoteza nu pare de neglijat atunci cand analizezi ce se intampla intre cei trei.
Desi toate indiciile noastre arata ca Ana Velea e doar o sotie care si-a cam pierdut sotul in favoarea partenerei lui de concerte, nimeni nu poate explica de ce sotia lui Alex a incercat sa ascunda relatia ei cu Antonia.
"Eu nu o cunosc foarte, foarte bine, dar imi place foarte mult de ea, este o persoana minunata, plina de bucurie, energie", spunea Ana Velea acum doua saptamani, intr-un interviu in exclusivitate pentru CANCAN.ro.
Poate a reactionat ca o sotie inselata, dar tot noi am descoperit ca Ana ascundea adevarul. Sotia lui Alex si Antonia erau acum mai bine de opt luni prietene si chiar se tineau de sotii.
In noiembrie anul trecut, Ana Velea si Antonia pareau foarte apropiate
In noiembrie anul trecut, Ana Velea si Antonia pareau foarte apropiate
Intr-o fotografie in care apare si Ruby, o alta apropiata a gastii lui Alex, cele doua, acum rivale in inima cantaretului, se simteau destul de bine impreuna. Dupa cum se poate vedea, Antonia isi folosea suvite din par ca sa ii faca mustata Anei, iar sotia lui Velea nu era deloc deranjata de gest.
Antonia si Velea au fost nedespartiti la un eveniment recent
Antonia si Velea au fost nedespartiti la un eveniment recent
Ipostaza dateaza din toamna trecuta, acum declaratiile Anei sunt un pic diferite, iar gesturile lui Alex fata de Antonia mai mult decat amicale.