Cele mai sexy mamici din Romania, la plaja. Ce ascund vedetele sub haine

Sunt frumoase si reusesc sa imbine cu brio viata de familie si cariera. Mai mult decat atat, sunt in forma maxima la fiecare aparitie publica, devenind adevarate exemple.

Ce ascund mamicile din Romania sub tinutele sobre? Care este adevarul despre corpul lor si, mai ales, cine arata cel mai bine imbracata numai in costum de baie? Iata cateva imgini cu ele.
Andreea Esca

Prezentatoarea se mandreste cu un corp perfect, dupa cum se poate vedea in cateva poze de vacanta. Aceasta afiseaza la 40 de ani o silueta de zile mari, cunoscut fiind faptul ca este o adepta a miscarii, mai ales ca in copilarie a facut inot de performanta.



Cand vine vorba despre alimentatie, vedeta Stirilor ProTVrecunoaste ca nu a tinut niciun regim si nu a facut excese: "Ce mi-am propus si am reusit a fost ca o lunga perioada de timp sa nu mai mananc paine decat dimineata. Deci mancam o felie de paine prajita dimineata inainte sa beau cafeaua, dupa care nu mai mancam absolut deloc paine, paste, cartofi, absolut nimic care ingrasa. Si am mancat peste cu salata, salata simpla", povestea Andreea Esca recent, pentru CSID.


Raluca Pastrama




Andreea Banica
Nicoleta Luciu
Antonia
Corina
Elena Gheorghe
Andra

Cum a reusit Dynamo sa leviteze in paralel cu un autobuz in miscare. Fotografiile care ii dezvaluie secretul

Dupa ce filmuletul cu magicianul Dynamo levitand in paralel cu un autobuz in miscare a facut inconjurul lumii, multi au incercat sa ghiceasca secretul din spatele acestui truc.

Cele mai multe voci spun ca explicatia e ridicol de simpla: iluzionistul a folosit un brat fals. In sprijinul acestei afirmatii vine fotografia de mai jos, unde apare “bratul” unui magician din Egipt, care a realizat un truc similar in Cairo in 2008.



Sursa: dailymail.co.uk
In plus, observatorii atenti sustin ca, in realitate, nu sunt martori atunci cand magicianul urca pe langa autobus si nici atunci cand cobora. Mai mult, iluzionistul nu-si misca deloc degetele de la mana cu care se tine de autobus in timp ce leviteaza.





Bratul cu care s-ar sprijini de mijlocul de transport ar fi, de fapt, un bat metalic care ii sustine intreaga greutate, iar bratul real al lui Dynamo e ascuns pe sub camasa si vesta.

DJ Harra a incins spiritele saptamana trecuta intr-un club din Capitala, in Centrul Vechi, acolo unde merge frecvent si este MC, iar cu aceasta ocazie a luat-o si pe prietena sa, care seamana foarte mult cu celebra cantareata Rihanna.

Tunsa scurt, cu parul vopsit negru, ochi deschisi la culoare si imitand machiajul Rihannei, tanara nu a trecut neobservata, scrie protvmagazin.ro


Mai mult, aceasta pare sa fie constienta de asemanarea sa cu RiRi, asa ca i-a adoptat si stilul vestimentar. Dj Harra si prietena sa s-au lasat fotografiate in ipostaze provocatoare, spre incantarea barbatilor prezenti in club.

Dana Rogoz, intr-o rochie din dantela transparenta prin New York. Tinuta care a atras blitzurile fotografilor americani

Dana Rogoz a facut ravagii la prima ei vizita in New York.

Dana a fost plecata timp de doua saptamani in SUA, impreuna cu echipa PRO TV International, pentru a fi pe scena Festivalului Origini Romanesti din Chicago – cel mai mare festival al romanilor de peste ocean. Daca tot a fost in SUA, a dat o fuga si prin New York, un oras pe care tinea de mult timp sa-l viziteze.

"Prima poza imi place foarte mult: It’s only one way in fashion! Pozele sunt de pe High Line, in Chelsea. Vedeta acestui post este in mod cert palaria, pe care tocmai ce mi-o cumparasem dintr-un magazin vintage super cochet. A fost foarte admirata toata calatoria, atat de alte femei cat si de barbati".

"De fapt, pot sa ma laud un pic, dar cu aceasta tinuta m-au pozat mai multi fotografi pe strada
" a scris Dana Rogoz pe blogul personal, unde a postat fotografiile de mai jos in care apare imbracata intr-o rochita rosie, transparenta, din dantela.





Dovada ca mama Antoniei are o silueta de invidiat. Arata ca o pustoaica de 20 de ani intr-o pereche de pantaloni scurti si un top minuscul

Antonia e dovada vie a faptului ca frumusetea se mosteneste de la mama la fiica.

Denise Iacobescu se poate considera cea mai sexy bunica din showbizz-ul romanesc. Unii spun ca ar avea 46 de ani, ea sustine ca abia a implinit 39 de ani, cert este ca arata ca o pustoaica de 20 de ani.

Mama Antoniei stie, cu siguranta, cum sa suceasca mintile barbatilor. De curand, a fost surprinsa de paparazzi la plimbare prin Bucuresti, imbracata intr-un top negru, minuscul, pantaloni scurti si cu o pereche de sandale. Denise se afla intr-o forma de zile mari, pe care o intretine cu multa miscare si un iubit in varsta de doar 24 de ani, scrie CANCAN.ro.

Primele imagini din super productia Noah: cum arata Russell Crowe, Emma Watson si Anthony Hopkins in filmul biblic regizat de Darren Aronofsky Citeste mai mult pe: http://procinema.ro/stiri/primele-imagini-din-noah-cum-arata-russell-crowe-emma-watson-si-anthony-hopkins-in-filmul-biblic-regizat.html#ixzz2Xg5Arvf0

Primele imagini din super productia Noah: cum arata Russell Crowe, Emma Watson si Anthony Hopkins in filmul biblic regizat de Darren Aronofsky

Primele imagini din super productia Noah: cum arata Russell Crowe, Emma Watson si Anthony Hopkins in filmul biblic regizat de Darren AronofskySuper productia Noah se anunta a fi impresionanta. Producatorii filmului au lansat o serie noua de imagini cu protagonistii, inclusiv Russell Crowe, Emma Watson sau Anthony Hopkins.
Protv Ad

Russell Crowe reuseste inca o data sa isi impresioneze fanii in noile imagini din Noah, o productie intens asteptata de cinefili. Regizat de Darren Aronosfky, pelicula se anunta a fi nu doar o reproducere grandioasa a povestii biblice, dar si un film emotionant, cu o distributie de Oscar. In noile imagini lansate de producatori apar Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Ray Winstone, Anthony Hopkins.

Povestea filmului este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.


Intr-o lume fara speranta si fara ploaie sau recolte dominata de razboinici si barbari, Noe era un barbat bun care nu dorea decat linistea familiei sale. In fiecare noapte el are viziuni despre un potop apocaliptic. Treptat  realizeaza ca acestea reprezinta un mesaj al lui Dumnezeu care a decis sa stearga totul de pe suprafata Pamantului. Insa Noe a primit o sansa de a salva lumea.


 



Emma Watson
 apare si ea in noile imagini lansate. Rolul pentru care a fost aleasa Emma Watson este cel al Ilei, femeia pe care o iubeste fiul cel mare al lui Noe, Sheen, interpretat de Douglas Booth. Iar Jennifer Connell este Naameth, sotia lui Noe. Ray Winstone joaca si el in film, si desi nu se stie exact ce rol are, presa de straina scrie ca va fi inamicul lui Russell Crowe.


Lansarea peliculei cu buget de 130 de milioane de $ va avea loc pe 28 martie 2014. Russell Crowe a acceptat ce au refuzat Michael Fassbender si Christian Bale - rolul lui Noe. Proiectul lui Aronofsky va fi innobilat si de prezenta lui sir Anthony Hopkins, in rolul lui Mathusalem, bunicul lui Noe si cel mai batran personaj biblic. El moare cu o saptamana inainte de inceperea potopului, la varsta de 969 de ani, Dumnezeu alegand sa intarzie potopul in semn de respect pentru el.

 
Cudetoate.ro

Darren Aronofsksy a spus mai demult ca a fost fascinat de personajul biblic Noe inca din copilarie si ca il vede ca pe o figura intunecata si complicata, dar care a sacrificat totul pentru omenire.


Darren Aronofsky e un regizor care a reusit sa ne capteze atentia printr-o multime de filme care ne provoaca imaginatia precum "Black Swan", "Requiem for a dream" , "The Fountain" sau "PI". asa ca "Noe" promite sa fie ceva special. Aronofsky a scris scenariul impreuna cu Ari Mandel, prezentandu-l pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”. Filmul va prezenta si slabiciunea pentru alcool a lui Noe, dar fara a lua o intorsatura intunecata, dupa cum ne-a obisnuit Aronofsky cu ultimele filme ale sale.

Ea e viitoarea Andreea Esca! Cea mai noua reportera ProTV de la Iasi are doar 20 de ani si deja e gata sa devina vedeta

Andreea Esca
Dupa Iulia Vantur si Oana Andoni, statia ProTV de la Iasi pare ca pregateste deja noua generatie de vedete care sa bucure ochiul telespectatorului si sa ii aduca informatia de care are nevoie.
Originară din Cluj Napoca, Bianca Lapuste e studenta la Facultatea de Comunicare si PR, dar e deja una dintre corespondentele de baza la una dintre statiile ProTV care a dat deja vedete recunoscute.
Bianca, alaturi de mama ei, anul trecut, cand a terminat liceul
Bianca, alaturi de mama ei, anul trecut, cand a terminat liceul
Si spunem deja, pentru ca, acum doar un an, Bianca abia isi lua ramas-bun de la anii de liceu, dupa terminarea clasei a XII-a, dupa cum se vede din fotografia postata chiar de ea pe Facebook, in care apare alaturi de mama sa.
La 20 ani, frumoasa ardeleanca are valori bine stabilite si isi iubeste familia, citeste mult si e fascinata de presa. Iar cel mai important, a fost remarcata de mai marii de la Bucuresti care par sa-i pregateasca o cariera glorioasa.

Ce se intampla cand deschizi o sticla de cola dupa 3 ore si 15 minute in care a stat la congelator



Coca ColaProtv Ad
Peste 2 milioane de oameni au urmarit in ultimele 7 zile cea mai originala demonstratie de pe Facebook.

"Luati o sticla de plastic de coca cola si agitati-o violent. Vrem ca inauntru sa se acumuleze o presiune cat mai mare. Sticlele de 0,5l au fost puse apoi la congelator pentru 3 ore si 15 minute.
Lichidul ajunge la o temperatura apropiata de cea a inghetului, fara insa a ingheta. La prima vedere, e o sticla obisnuita de coca cola.
Apoi, daca deschizi capacul, il inchizi la loc si intorci sticla cu capul in jos", vin indicatiile din partea utilizatorului care a urcat aceasta demonstratie pe youtube.
Acesta ii avertizeaza insa pe cei care vor sa incerce sa o faca pe propria raspundere si sa foloseasca doar sticle de PLASTIC. Cele din sticla risca sa explodeze.
Sursa: Pro TV

Imaginile care au speriat sute de mii de fanii: Smiley, cu capul spart! Cine l-a atacat pe indragitul cantaret

Smiley
Smiley a filmat un videoclip la piesa "Criminal", iar astazi le-a prezentat fanilor un teaser. Varianta finala urmeaza sa fie lansata pe data de 4 iulie.
Pentru linistea fanilor, aceste secvente fac paste din ultimul videoclip al lui Smiley.
Astazi, artistul a publicat un teaser al materialului video, iar peste o saptamana urmeaza sa fie lansata varianta finala.
Din imaginile prezentate se poate observa ca este povestea clip-ului este foarte interesanta, asa cum ne-a obisnuit artistul pana acum.

Doar un orb nu ar intoarce capul dupa ea! Cand fumeaza mama Antoniei pe strada, toti barbatii ii cad prada!

Denise Iacobescu

Se spune ca frumusetea se mosteneste genetic, iar mama Antoniei demostreaza din plin acest lucru prin ultima sa aparitie. Denise Iacobescu a facut furori pe strazile din Capitala cand a iesit la o scurta plimbare.
La cei 46 de ani ai sai, Denise Iacobescu reuseste sa atraga toate privirile barbatilor care o zaresc. Mama Antoniei se bucura de un corp superb iar anii par sa nu isi spuna deloc cuvantul pentru bruneta.
Frumoasa romanca stie sa profite de fiecare data de calitatile sale fizice si evidentiaza aceste "daruri ale naturii" cu haine adecvate.
Asa se face ca mama artistei a iesit imbracata cu o pereche neagra de pantaloni foarte scurti, care ii scoteau picioarele lungi in evidenta.

Pozele care prevesteau sfarsitul! Stefan Stan si Andreea Mantea s-au despartit dupa ce si-au dat ultima sansa la mare

Soc in lumea showbizului romanesc! Cel mai iubit cuplu de la noi din tara a ales sa puna capat povestii de iubire! Protagonisti sunt Stefan Stan si Andreea Mantea, care isi faceau planuri de casatorie si se visau alaturi pana la adanci batraneti.
Stefan Stan si Andreea Mantea au decis sa o ia pe drumuri diferite. Desi au trecut prin mai multe hopuri, relatia lor parea sa reziste, insa si-au dat seama ca nu mai pot sta impreuna. Fostul castigator de la Vocea Romaniei si focoasa bruneta au inceput sa fie impreuna de la finele anului trecut, iar dupa cateva luni de relatie, Stefan Stan a inselat-o pe vedeta cu o admiratoare, insa dupa cateva saptamani de tratative, bruneta s-a intors in bratele lui.
Pareau fericiti impreuna, insa relatia dintre ei s-a racit in ultima perioada. Andreea Mantea si Stefan Stan nu mai erau la fel de apropiati ca la inceput, iar drept dovada stau imaginile in care apar. Cei doi au fost fotografiati la mare, unde erau foarte abatuti si abia daca aveau chef sa se priveasca. Intre ei se asezase de multa vreme monotonia si se vedea ca nu mai sunt fericiti.

Veste excelenta! UEFA a decis: Steaua a scapat, dar va fi monitorizata 5 ani!

Steaua
Comisia de Control si Disciplina a UEFA a decis cu putin timp in urma ca Steaua va putea evolua in editia din acest an a Ligii Campionilor, dar se va afla 5 ani sub monitorizare.
UPDATE 19.40
Mihai Stoica a confirmat decizia luata de UEFA, vestea fiind primita de stelisti chiar inantea meciului amical din aceasta seara cu formatia maghiara Videoton.
"Steaua joaca in preliminariile Champions League, doar asta conteaza! Ca va fi amenda, perioada probatorie... nu mai conteaza! Fanii sa stie ca pe 16 iulie intalnim Vardar în preliminarii", a mentionat MM Stoica.
MM Stoica are motive sa fie fericit!
MM Stoica are motive sa fie fericit!
UEFA a stabilit ca pedeapsa in cazul Stelei sa fie de un an cu suspendare, cu o perioada de probatiune de 5 ani.
Astfel, "ros-albastrii" au primit acordul sa joace in Liga Campionilor, insa li s-a pus in vedere ca, daca in urmatorii 5 ani vor "recidiva", ei vor fi exclusi timp de un an din toate competitiile.
Reprezentantii de la UEFA s-au autosesizat dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a fost gasit vinovat pentru fapte de coruptie in deja celebrul dosar “Valiza”. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat pe latifundiarul din Pipera la o trei ani de inchisoare cu executare.
Steaua va intalni asadar in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor formatia macedoneana Vardar Skopje.
Anamaria Prodan (sotia lui Laurentiu Reghecampf) a declarat la Sport.ro plina de entuziasm: "Suntem in 25 (n.red. - iunie), Steaua urmeaza sa ia titlul 25, iar ziua lui Gigi Becali e tot pe 25. Atat va spun: Steaua joaca in Champions League".
Adrian Nicolae